Wat kunt u bij ons verwachten?

Wanneer een hoogstaand esthetisch resultaat beoogd wordt is goede samenwerking noodzakelijk. Daarom staat nauwe samenwerking bij Oral Design hoog in het vaandel. Dat uit zich in een goede communicatie, korte lijntjes en persoonlijk contact met u en de patiënt.

Dankzij deze manier van werken krijgt u als tandarts steeds een werkstuk waarvan u vooraf weet hoe en door wie het vervaardigd is. Ook voor uw patiënt geldt bij deze nauwe samenwerking dat deze een goed inzicht krijgt in het eindresultaat. Een goede kroon of brug geeft immers 7 dagen op 7 tevredenheid.


‘Samen gaan voor het allerbeste’

Heeft u patiënten die uitsluitend gaan voor het allerbeste? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, want zoals gezegd gaan ook wij daar 100 procent voor! Voor deze patiënten hebben wij een manier bedacht waarmee we voor een enkele kroon, of meer tanden, een hoogstaand esthetisch resultaat kunnen bereiken.

Voor een perfect eindresultaat doen wij in het lab een laatste controle en aanpassing van kleur of vorm.

Deelt u onze visie?

Is dit wat ook u voor uw patiënten waar wilt maken? Dan hebben we elkaar gevonden! Want wat wij maken komt tenslotte in de mond van uw patiënt. Voelt de patiënt zich weer gelukkig met zijn of haar nieuwe glimlach? Dan straalt dit in de eerste plaats af op u en deelt u in ons succes!

Laat ons samen met u voor stralende patiënten gaan. Wanneer u overweegt een werkstuk samen met ons uit te voeren, is het altijd mogelijk vrijblijvend overleg te plegen en advies in te winnen.


MEER WETEN

Interesse om met ons samen te werken?

Contacteer Ons