Wat kunt u bij ons verwachten?

Bent u ontevreden over uw tanden? Durft u niet meer te lachen? U kunt erg onzeker worden over tanden waar u esthetisch of functioneel niet tevreden over bent. Dit is niet nodig want in de meeste gevallen zijn uw tanden perfect te herstellen.

Wij herstellen uw tanden met de grootste zorg en streven hierbij perfectie na zodat u weer 100% comfort en tevredenheid ervaart. Uw tanden zullen weer een belangrijk onderdeel van u uitmaken.


‘Bakken bij ons in de stoel’

Wanneer wij op verzoek van uw tandarts voor u een nieuwe kroon maken, is het van groot belang dat deze kroon volledig in harmonie is met uw buur tanden. De efficiëntste manier om voor u het beste resultaat te bereiken is om de kroon te ‘bakken bij ons in de stoel’. Dat wil zeggen dat wij uw kroon maken, terwijl u bij ons in de stoel zit.

Het ‘bakken bij ons in de stoel’ duurt gemiddeld vier uur. In die tijd kunnen wij in uw mond mogelijke afwijkingen in kleur, vorm, oppervlaktestructuur en glans van de door ons gemaakte kroon vaststellen. Maar belangrijker nog: corrigeren! Onder meer door laagje voor laagje bij te bakken, kleur toe te voegen, weghalen of toevoegen van meer/minder transparantie en het aanbrengen van glans.

Laboratorium bezoeken?

Wij zijn gevestigd te Apeldoorn, vrijwel in het centrum, en gemakkelijk per fiets en auto te bereiken. Voor ons laboratorium is voldoende parkeergelegenheid. Een bezoek aan ons laboratorium is altijd op afspraak. Wij vinden het belangrijk voldoende tijd voor u te nemen en alle aandacht aan u te besteden.

Samen met u kijken we in het lab welke oplossing het best bij u past. Want uw glimlach staat bij ons centraal. Wij leggen u duidelijk uit wat er gebeurt. En als u wilt mag u meekijken hoe wij uw nieuwe glimlach maken. Wij kunnen u ook helpen met de keuze van een tandarts voor de uitvoering van de beoogde behandeling.MEER WETEN

Bent u onder de indruk?

Contacteer Ons